Kuka olen?

Olen Karoliina Partanen, 37-vuotias kuopiolainen äiti, yrittäjä ja asianajaja. Minulle elämässä tärkeää on perhe, ystävät, aktiivinen ote elämään, kaikenlainen yritteliäisyys, toisten huomioiminen ja kannustaminen. Rakastan luontoa, kulttuuria, lukemista, ystävyyttä ja tienkin meidän ihanaa kaupunkiamme. Muutin Kuopioon vuonna 2014 ja minut otettiin kaupunkiin vastaan erittäin lämpimästi. Kuopion markkinointi ja eteenpäin vieminen on minulle tärkeää!

”Haluan tehdä työtä turvallisen lapsuuden, yrittämisen ja kehittyvän Kuopion puolesta”

Perheeni ja työni lisäksi toimin aktiivisesti luottamustehtävissä. Olen asianajajaliiton Itä-Suomen osaston puheenjohtaja. Lisäksi olen saanut toimia ANTI-festivaalin hallituksessa ja tänä vuonna myös festivaalin varapuheenjohtajana. Minut valittiin myös Kuopion Yrittäjien hallitukseen, josta olen todella iloinen! Yrittäjien hallituksen jäsenyys on tuonut minulle myös mahdollisuuden toimia Kuopion hankinta-foorumin puheenjohtajana.

Olen aidosti sitä mieltä, että Kuopio on Suomen paras paikka asua, elää ja yrittää. Työni ja luottamustehtävieni kautta olen kuitenkin todennut, että on asioita, joita voimme tehdä Kuopiossa vielä paremmin. Haluan tehdä työtä Kuopion kehittämiseksi ja parantaa kaupunkimme asukkaiden elämänlaatua. Kuopiolaiset tarvitsevat työtä, joka luo meille kaikille hyvinvointia. Tulevaisuudessa tarvitsemme päättäjiltä kykyä katsoa pitkälle ja halua ratkaista myös vaikeita asioita. Tähän työhön olen valmis. Haluan myös tehdä kaikkien kannalta oikeudenmukaisia ratkaisua ja kuunnella kuopiolaisten tarpeita.