Olen ehdolla eduskuntavaaleissa keväällä 2023!

Savo-Karjalan Kokoomus valitsi minut yhdeksi eduskuntavaaliehdokkaaksi ensi kevään eduskuntavaaleihin. Pohdin ehdokkuutta huolellisesti niin perheeni kuin vaali- ja eduskuntatyön vaativuuden takia. Uskon ja tiedän, että perheeni, kaikkien teidän sekä mukana vaalityössäni jo olleiden ystävieni ja tukijoiden avulla, kaikki on kuitenkin mahdollista. Poikani tosin totesi minulle, että ”äiti sinulla on seitsemän prosentin mahdollisuudet päästä läpi”. Tätä tilastoennustusta vastaan lähden tekemään vaalityötä innolla ja kovalla palolla.

Haluan olla Savo-Karjalaisten asioiden ajajana ja huolien, ilojen sekä tarpeiden kuulijana jatkossa myös kansanedustajana. Tiedän toki, että kansanedustajat edustavat kaikkia suomalaisia. Koen kuitenkin, että kansanedustajien on tärkeää myös pitää oman alueensa puolia ja valvoa alueensa etuja esimerkiksi alueellisessa rahoituksessa. Tähän työhön olen valmis!

Uskon optimistina ja tulevaisuuteen luottavaisena ihmisenä siihen, että tulevaisuuteen ja tapahtumien kulkuun voi vaikuttaa. Tämä on se syy miksi olen pyrkinyt ja miksi pyrin päätöksentekijäksi. Viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että meidän pitää pystyä myös varautumaan tapahtumaketjuihin, jotka ovat yllätyksellisiä. Siksi on tärkeää, että yhteiskuntamme on omavarainen, turvallinen, luotettava ja mahdollistava.

Uskon oikeusvaltioon ja haluan vaikuttaa sen toimivuuteen. Toimiva tuomioistuinlaitos on arjen turvallisuuden iso osatekijä. Tahdon tehdä tulevaisuutta, joka ei uuvuta lapsia ja nuoria, vaan valaa toivoa. Pidetään huolta lastemme koulutusmahdollisuuksista ja osaamisestamme. Kannustetaan lapsia ja nuoria kiinnostumaan asioista. Hyvinvointivaltiomme toimintaedellytykset on turvattava. Velkaantuminen on saatava laskuun ja ihmiset töihin. Työntekemisen ja sen aloittamisen pitää olla helpompaa muualta Suomeen tuleville ja joustavampaa kaikille täällä työskenteleville. Ei unohdeta heitä, jotka eivät pysty itsestään huolehtimaan, mutta yritetään tehdä kaikkemme, että kannamme oman vastuumme toisistamme ja yhteiskunnastamme. On parempi miettiä mitä minä voisin tehdä kuin mitä minä voisin saada.

Olen todella kiitollinen ajatuksistasi, ajastasi, tuestasi ja kannustuksestasi. Tule mukaan seuraamaan työtäni FB-sivuilleni ja ota yhteyttä reippaasti jos haluat antaa aikaasi tai auttaa muuten minua matkallani! Otetaan kokoomukselle kolme kansanedustajapaikkaa Savo-Karjalassa ensi keväänä!

 

Karoliina Partanen

 

Asianajaja, kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu (kok.)

 

YHTEYS

+358 50 494 3585 

[email protected]

 

SOME